Gott nytt år!

Hej alla!

Önskar er alla en god fortsättning och hoppas ni har haft en härlig jul med både ledighet och avkoppling.
Året som har gått har det tillkommit 4 föreningar och vi ser att kampsports familjen växer med alla dess grenar. Vår nya hemsida är igång. Det finns en kalender funktion, har ni aktiviteter som skall in i den maila till vår kassör Andre Angantyr på andreangantyr@gmail.com så lägger han in det, eller om ni har andra synpunkter, feedback mm.

Det nya året närmar sig med stormsteg med nya mål och utmaningar och i med det ett nytt verksamhetsår.
I andra hälft av denna månad skickade Svenska Budo & Kampsportsförbundet ut inbetalningsbrev till alla föreningar och med den skall en bifogad inbetalningsbrev till oss varit med. Om så ej är fallet så har jag bifogat den med det här. Inbetalningarna skall vara inne senast den 31 januari för att få rösträtten till kommande årsmöte.
Preliminärt är nästa årsmöte för Skånes Budo & Kampsportsförbund den 3 april. Tid, plats återkommer vi med i slutet av januari.

Vill påminna er om vårt bidrag för aktiviteter i distriktet, det kan vara läger, tävlingar eller större uppvisningar som ni planerar in för 2016.
Läs om ansökan här http://budonet.info/?page_id=99
Om ni har missat att ansöka om aktivitetsbidrag så har vi även ett förlustbidrag.
Läs om det här http://budonet.info/?page_id=116

Vill även påminna er om Svenska Budo & Kampsportsförbundets Idrottslyftet 2016. All information hittar ni på deras hemsida via denna länkhttp://www.budokampsport.se/nyheter/2015/5/sok-idrottslyftet-2016

Vill tacka alla för förtroendet detta året och hoppas på ett nytt lika spännande verksamhetsår.
Önskar er alla ett Gott slut och ett riktigt Gott Nytt Kampsports År !

Med vänlig hälsning
Sabrina Sedin Roskvist

Ordförande, Skånes Budo & Kampsportsförbund

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar