Året går mot sitt slut!

Så har hösten och mörkret fallit över oss efter en lång och härlig sommar. Träning och aktiviteter pågår för fullt ute i våra föreningar och även förbundsarbetet. Vi har påbörjat föreningsbesök under verksamhetstid samt besökt tränarutbildningen steg1 som avhölls i Svedala. 
Förra året lanserade vi vår nya hemsida, ett steg i vårt arbete för mer synlighet och information över vad som händer i vårt distrikt. I dagarna har vi publicerat en Facebook sida, vilket ger oss mer möjlighet att uppdatera och informera i realtid.

 I första delen av året delades Idrottslyftet ut från Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Det fanns chans att söka i två omgångar och i år var de tre olika projekt man kunde söka för: Utvecklingsprojekt, Kompetenshöja föreningen samt Utrustning. Vi vill ge de föreningar som gjorde ansökningar och fick avslag för: Kompetenshöja föreningen eller Utrustning, en andra chans. Skicka in er ansökan till oss med samma kriterier: 

– Föreningens namn, SB&K –nr

– Projektnamn

– Kort beskrivning med motivering inkl mål och syfte

– Enkel budget med kostnader och ansökt belopp

Vi vill ha er ansökan senast den 12 december till sabrina_sedin@hotmail.com

Vi vill uppmärksamma er om söndagen den 12 feb 2017 kl.14-16 då vi har äran att presentera Igor Ardoris som föreläsare.

Igor Ardoris är grundare av Mental Träning baserad Mindfulness – ”Inner Martial Art”. Han är pedagog, mental tränare, mindfulnessinstruktör, föreläsare och författare. Igor utbildar bland annat elitidrottare, lärare, polis, ambulanssjukvårdare och företagsledare i att agera utifrån lugn och balans i pressade situationer. Ni kan läsa mer om honom på hans hemsida www.igorardoris.se.

Två representanter från varje förening är välkomna.

Plats: Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29, Malmö

Sista anmälningsdag är: 30 januari, 2017

till sabrina_sedin@hotmail.com

 Vi önskar er alla en god träning samt tävlings höst och vi ses den 12 februari 2017.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar